آیا توانسته اید کودک درونتان را با نشاط نگه دارید؟ آیا می دانستید این کار سخت نیست.
کودک درون همان بخش شاد و لذت طلب درون ماست. اگر به نیازهای کودک درونتان اهمیت بدهید وخودتان را فراموش نکنید. وبرای خودتان و نیازهایتان اهمیت قائل شوید.به شادی و بانشاط بودن اهمیت داده اید و این را بدانید که غصه ها همیشه هستند و شما سعی کنید خودتان را قوی کنید.با امید به زندگی به آینده و به رویاهایتان پر وبال بدهید. بایستی بتوانید دوره میانسالی خوبی برای خودتان ایجاد کنید.
با تغییرات سن هم کنار بیایید .این تغییر و تحولات که در هر سن و سالی به وجود می آید و طبیعی است و اگر به بهترین شیوه و با کمترین هزینه انجام شود، راه زندگی سالم را پیدا کرده اید و متناسب با سن وسال خود تلاش کرده اید که با تغییرات مهمی که در دوران میانسالی ایجاد می شود کنار بیایید.
طبیعی است اگردر املای بعضی لغات دچار اشتباه شوید .طبیعی است اگر بعضی چیزها ازیادتان برود یا هر دفعه چیزی را گم کنید.
با این مسائل کنار بیایید تا توانایی ایجاد تعادل در زندگیتان را حفظ کنید. تعادل به این معنا است که همواره خود رادر معرض چیزهای خوب و مثبت قرار بدهید. اگر قرار است سالمندی یک رویداد مثبت باشد، زندگی طولانی تر باید همراه با سلامت و کیفیت بالای زندگی باشد. نیازهای مرتبط با ارتقاء سلامت سالمندان می تواند شامل تعادل فیزیولوژیك (تنفس، گردش خون، تغذیه، جذب و دفع، استراحت و امنیت)، ارتباطات (خود، خانواده، جامعه، فرهنگ و محیط) و خشنودی (هدف، لذت واستقلال واحترام) باشد.
آموزش سازگاری با تغییرات ، مراقبت از جسم و روح ، فعالیت های اجتماعی، پرورش احساس مفید بودن و عشق ورزی به یک نفر در زندگی سالم شما نقش با اهمیتی دارد. ckquote>
البته دغدغه های دوران سالمندی حول و خوش مراقبت ازخود ، از دست دادن همسر ، نداشتن مسکن ،پول برای درمان بیماریها، ترک فرزندان، و حتی آبرومند بودن نحوه مرگ و سرکشی فامیل می چرخد.خوب این دغدغه های کمی نیست.این دغدغه را با کم شدن مقاومت روح و روان و حساس شدن باهم جمع می شود و کار کمی سخت می شود.هرچند که با این دغدغه ها طبیعی است که احساس امنیت اجتماعی، اقتصادی و روانی نکنید. اما باز هم چیزهای مثبتی هست که می تواند شما را از این ترسها دور کند. این باور که شما از هر چیزی قویتر هستید به شما کمک می کند که با این مسائل مقابله کنید.